Els llums de Nadal s'encendran el 2 de desembre a Sant Cugat

Des de Sant Cugat Comerç destaquen la importància de la il·luminació nadalenca i plantegen un canvi en les llums de Sant Cugat

Els carrers de Sant Cugat quedaran il·luminats amb els llums de Nadal a partir del dia 2 de desembre, quan l'Ajuntament farà l'encesa de la il·luminació de Nadal que ha instal·lat pel municipi. Enguany, no es preveuen canvis i es mantindrà l'estil dels últims anys, on també ha destacat l'aposta per les bombetes LED. "Els llums són molt importants pels comerços", destaca la regidora de Comerç, Mayte Pérez. Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, coincideix amb la regidora i afegeix que "quan les persones veuen els llums, saben que comença la campanya i s'incita l'esperit nadalenc".

Els comerciants encaren aquesta campanya nadalenca amb optimisme, després de conèixer que la facturació a les botigues de Sant Cugat ha augmentat un 6% l'últim any. "Pot ser la primera campanya de Nadal on la famosa crisi hagi acabat i hi hagi recuperació de la despesa. La veiem amb il·lusió", ha assegurat Carballo.

Sobre la il·luminació santcugatenca, Jesús Carballo ha apuntat que és moment de "plantejar" un canvi en els llums i innovar, ja que són les mateixes que els últims anys: "A Barcelona veus coses molt maques". "Com a comerciants, també ens agradaria que hi hagués més llums i a més carrers", ha afegit.

En un moment en què a Barcelona s'ha plantejat la possibilitat d'escurçar el temps que els carrers estan il·luminats, tant Pérez com Carballo tenen clar que els llums de Nadal són bàsics pels comerciants. "És una bogeria plantejar-ho", ha lamentat el gerent de Sant Cugat Comerç. Pérez també ho veu com "un error cap als comerciants".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem