contingut promocionat

Catalonia Ceramica

El projecte del mes: la ceràmica marca la diferència

Catalonia Ceramica presenta una remodelació de llar moderna i funcional a Barcelona

El projecte del mes de juliol, a càrrec de Catalonia Ceramica, té a veure amb la remodelació d’un pis a Barcelona. En aquest cas és tracta d’un habitatge particular de la capital catalana, assessorats des de la botiga de Premià de Dalt. El client que ha realitzat la reforma és Study Decoració-Hi-Tech, SL.

La reforma d'un pis a Barcelona | Catalonia Ceramica

La reforma d'un pis a Barcelona | Catalonia Ceramica

 

Els materials ceràmics del bany són de Vives i Kerion, mentre que els de la cuina son de Vives i juguen amb el color blanc i celesta.  Sense cap mena de dubte, el blanc pot ser just el que estaves buscant per a les teves rajoles de bany i cuina.

Lluny de les estridències dels tons vius o de la sobrietat dels més apagats, les rajoles blanques poden donar protagonisme a les formes i dissenys, o convertir la manca de color en l'autèntica virtut.

La importància de les rajoles de bany i cuina | Cedida

La importància de les rajoles de bany i cuina | Cedida 

 

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients. 

Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica i dona un toc diferent a la teva llar.

  Visita les nostres botigues!

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem