contingut promocionat

Catalonia Ceramica

El projecte del mes de Catalonia: la reforma ideal d’un pis a Aribau

Catalonia Ceramica ha intervingut en la reforma del bany i la cuina d'un increïble pis ubicat al carrer Aribau de Barcelona

Si estàs pensant en reformar casa teva, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. Per ensenyar una mostra del nostre catàleg, fem referència a un bonic pis ubicat al carrer Aribau de Barcelona.

El decorador José Mª Ventosa Pujadas ha ideat i reformat el bany i la cuina d'un pis situat al carrer Aribau de Barcelona, de la mà dels millors materials proporcionats per Catalonia Ceramica.

En aquest cas concret, per la cuina s’ha utilitzat la ceràmica Marazzi, que disposa d’un disseny únic, amb variants cromàtiques i efectes per pavimentar i revestir de la forma que més encaixi.

 

Reforma del bany en un pis ubicat a Barcelona | Catalonia Ceramica

Reforma del bany en un pis ubicat a Barcelona | Catalonia Ceramica

 

Reforma bany en un pis d'Aribau, Barcelona | Catalonia Ceramica

Reforma d'un bany a un pis d'Aribau | Catalonia Ceramica

Respecte al bany s’ha emprat ceràmica de Grespania, Marazzi i Living Ceramica. El vàter és de Laufen i el seient de la dutxa de Duscholux. En el cas del sanitari té dos components a destacar: la seva utilitat pràctica i l’encaix amb la resta d’elements. Pel que fa al seient de dutxa ens quedem amb tres elements, la qualitat, el disseny i la seguretat.

Sovint el projecte d'una nova llar o de reforma d'un habitatge arrenca justament de la cuina: el cor de la casa, l'ambient al voltant del qual giren les altres peces, així com la vida dels seus habitants. Gràcies a la reforma s’ha aconseguit un pis cosmopolita amb personalitat ubicat al cor de la capital catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem