Què està obert a l'agost a Sant Cugat?

ESPAI PUBLICITARI. L'agost té vida a Sant Cugat

Vacances flexibles, estiuejants que venen al poble...l'agost té vida a Sant Cugat i cada cop amb una oferta més ampla de restauració i serveis. Per això diversos negocis decideixen obrir a l'agost. En aquest especial us volem presentar aquells negocis que aposten per tenir obert tot l'any!

Santamasa. Pizzes, burguers i molt més

Santamasa té un interior únic. FOTO: Cedida

Una terrassa ideal. Obert tots els dies de l’any, inclòs tot el mes d’Agost. Us oferirán una gran varietat d’entrants, amanides, tàrtars, pizzetes, hamburgueses gourmet i postres casolans. A més, disposa de sales per a grups i una terrassa privada ideal per l’estiu.

Av. Lluís Companys i Jover, 50
Tel:. 93 675 03 77

Xarlot. Cuina de mercat

El Xarlot i la seva microcerveseria FOTO: Arxiu

Obert tot l’agost. Xarlot no tancarà, convertint-se en una gran opció per aquells que vulguin degustar una excel·lent cuina de mercat. Xarlot, també ofereix carns a la brasa, peixos i verdures. A més, podreu gaudir de cerveses fresques d’elaboració pròpia.

Av. de les Corts Catalanes, 7
Tel:. 93 590 62 62

Augusta Padel. Tot l’estiu al teu servei

Augusta Padel us espera a l'agost.  FOTO: Artur RIbera

Obert tot l’agost. Aquest agost gaudeix d’Augusta Padel si et quedes a Sant Cugat! Romandrà obert en l’horari habitual exceptuant del 8 al 21 d’agost, ambdós dies inclosos, que romandrà obert de 13h a 22h. Podeu reservar la pista al web o telèfon.

Av. de la Guinardera 11-13
Tel:. 630 927 501

Centre Sanitari Can Mora. La salut, també a l’estiu

Centre Can Mora. Imatge: Cedida

Obert tot l’agost. De dilluns a divendres de 8 a 20 h.  Medicina general, pediatria, anàlisis clíniques i especialitats mèdiques. Certificats per a carnet de conduir i nàutics.

C. Sant Jordi, 37
Tel:.93 589 43 44

Matilda. Cuina mediterrània

Can Gula al Mercantic obrirá tot l'agost. FOTO:Cedida

Obert tot l’agost. Si voleu continuar gaudint de la millor cuina mediterrània i d’una ampla varietat de cerveses. Matilda us esperarà amb les portes obertes aquestes vacances, sens dubte un espai acollidor i molt còmode per gaudir de la cuina més moderna.

Plana Hospital, 7
Tel:. 93 590 05 06

Barra de Pintxos. A la fresca!

La Barra de Pintxos. Una terrassa única. FOTO: Cedida

Obert tot l’agost. Aprofita les temperatures fresques dels vespres i nits i assaboreix unes bones tapes i pintxos a la terrassa de la Barra de Pintxos. És ideal per gaudir també a l’agost de sabors únics amb els teus. 

Rambla del Celler, 35
Tel:.93 117 57 20

Can Gula. Cuina de mercat

Can Gula está situat al centre del Mercantic. FOTO: Cedida

Obert tot l’agost. Ofereix cuina de mercat amb tocs d’itinerància i hi pots fer un vermut dominical, un dinar o un soparet amb els teus, així com una original paella que va més enllà de tots els tòpics. De dilluns a dissabte de 13 h a 16 h i de 20 a 23 h (div. I diss. fins 23.30h) i diumenge obert de 13 h a 16:30 h.

Av Rius i Taulet 120. Mercantic
Tel:. 93 488 43 85

Més informació
 
Comentaris

Destaquem