Centre Sanitari Can Mora. FOTO: Arxiu
Centre Sanitari Can Mora. FOTO: Arxiu
Centre Sanitari Can Mora 2
Centre Sanitari Can Mora 2
Centre Sanitari Can Mora 3
Centre Sanitari Can Mora 3

CENTRE SANITARI CAN MORA

30 especialitats de medicina general, 25 de pediatria, 12 de salut integral i esportiva i 5 de medicina estètica a més d'un servei d'atenció continuada

 

El CENTRE SANITARI CAN MORA és un centre sanitari on tenen cura de la salut i benestar dels pacients. El seu equip humà i tècnic està coordinat i integrat dins la seva estructura que compta amb quatre unitats: 30 especialitats de medicina general, 25 de pediatria, 12 de salut integral i esportiva i 5 de medicina estètica a més d'un servei d'atenció continuada. El seu objectiu és la teva tranquil·litat a través de la prevenció, detecció i tractament.

ATENCIÓ ESPECIAL A CONSEQÜENCIA DE L'ALERTA PER CORONAVIRUS:

- De dilluns a divendres de 8.30 h a 13.30 h i de 16 h a 20 h, i dissabtes de 10 h a 12 h

- Telèfon especial: 93 589 43 44

- Ens trobareu al Carrer Sant Jordi, 37

 

Ara ja pots demanar cita en línia o mirar els resultats de les teves analítiques.
Al centre Sanitària Can Mora donen servei en Medicina famíliar, que consisteix a fer seguiment de l'estat de cada pacient donant una atenció global en totes les àrees de CAN MORA.
Ofereixen un ampli quadre mèdic que pots consultar aquí

CENTRE PEDIATRIA CAN MORA

Amb més de vint-i-cinc anys d'experiència el centre pediàtric s'adapta als nens de 0 a 18 anys gràcies al seu gran equip que tracta als més petits amb gran dedicació i afecte atenent a cada infant de forma individual i personalitzada. Disposen d'una unitat dedicada a l'atenció continuada de Pediatra de dilluns a divendres de 8:30 h a 20:30 h i Dissabtes de 9 h a 13:30 h (al C. Sant Jordi, 37).
Pediatria general, Odontopediatria, Revisions esportives, Fisioteràpia respiratòria, Osteopatia, Psicopedagogia, Logopèdia, Podologia, Nutrició i dietètica, Oftalmologia i Al·lergologia.

Consulta aquí el seu quadre mèdic.

 

CENTRE SANITARI CAN MORA UNITAT DE MEDICINA INTEGRAL I ESPORTIVA

En aquesta unitat de Medicina integral i esportiva es tracta l'organisme com un tot, on es posa en relació tots els òrgans del nostre cos amb l'estat físic i mental. El que pretén aquesta unitat és que el pacient elimini tot allò que pugui alterar el nostre sistema immunitari. Aquests mètodes s'utilitzen de forma complementària al tractament de patologies.
Medicina esportiva, Medicina integrativa, Activitats físiques, Acupuntura, Fisioteràpia, Osteopatia, Psiconeuroinmunologia.

Consulta aquí el quadre mèdic

Ara pots disposar de la targeta de medicina esportiva i sumar avantatges per a tota la família. Descomptes en serveis privats de Medicina de l'Esport, Cardiologia, Traumatologia, Odontologia, Biomecànica del Peu, Podologia, Fisioteràpia, Osteopatia, Nutrició Esportiva i Entrenador Personal. I a més descomptes en equipament esportiu a la botiga Sant Cugat Esports.

 

CENTRE MÈDIC ESTÈTIC CAN MORA

Al Centre Mèdic Estètic Sant Cugat trobaràs tota mena de tractaments per a cuidar la teva imatge, compten amb professionals i tecnologia que vetllaran per la teva salut. Disposen de diverses ofertes i tractaments: Medicina estètica, LPG, Cirurgia Plàstica, Unitat Làser i Unitat estètica.

A destacar:  Quatre unitats: 30 especialitats de medicina general, 25 de pediatria, 12 de salut integral i esportiva i 5 de medicina estètica.

Correu electronic: info@centrecanmora.com

A destacar:  Quatre unitats: 30 especialitats de medicina general, 25 de pediatria, 12 de salut integral i esportiva i 5 de medicina estètica

Correu electronic: info@centrecanmora.com

Més informació
Noves mesures al Centre Sanitari Can Mora per prevenir el Coronavirus
Beneficis de la medicina de família
Què està obert a l'agost a Sant Cugat?
La unitat pediàtrica del C. S. Can Mora canvia d’ubicació
9 recomanacions per tenir cura de la teva salut
Laia Morell: "La radiació acumulada a la pell pot evolucionar en un càncer"
Presentem Centre Sanitari Can Mora
Laia Morell “La gent està molt conscienciada amb el sol”
El Centre Sanitari Can Mora celebra els 20 anys
Adreça

Localitat: Sant Cugat del Vallès

Adreça: Carrer Sant Jordi, 37 08172 Sant Cugat del Vallès Barcelona

Com arribar-hi
Contacte
Horari
dilluns a divendres de 8:30h a 20:30h i dissabtes de 9h a 13:30h. AGOST: De dilluns a divendres de 8h a 20.30h