Sant Cugat Comerç destinarà part dels diners de les rebaixes a fins socials

125 comerços adherits a aquesta associació participaran de les Rebaixes Solidàries, una iniciativa per donar suport a tres entitats socials

Per cada compra de rebaixes que els santcugatencs facin en establiments de Sant Cugat Comerç, es destinarà un euro a entitats locals de suport a col·lectius desafavorits a la ciutat. I és que l'associació de comerciants ha impulsat la campanya Rebaixes Solidàries, que té "l’objectiu de vincular el període de grans descomptes amb la responsabilitat social corporativa dels establiments". El límit màxim de la donació total s’ha fixat en 4.500 euros.

Les entitats escollides que rebran les donacions, a parts iguals, són: ATELCA, que té com a objectiu promoure l'adequada interacció social de les persones afectades per Trastorns Específics del Llenguatge; l’associació Suport Salut Mental, que dóna suport a familiars i persones que pateixen trastorns mentals greus; i Assedega’m, associació que treballa per la superació de l’ansietat i la depressió.

Per Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, "demostrar amb fets la sensibilitat dels comerciants cap a entitats del tercer sector tindrà un efecte de fidelització cap als comerços associats”. En total, unes 125 botigues santcugatenques participen de les Rebaixes Solidàries, que també compten amb el suport de l'Ajuntament i l’Obra Social la Caixa. Els comerços participants tindran un adhesiu explicatiu a l'apardor.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem