El comerç local comença les rebaixes amb optimisme

El gerent de Sant Cugat Comerç valora la campanya de Nadal com a "molt positiva"

L'època de rebaixes ha començat aquest dijous, dia 7 de gener, als comerços santcugatencs. Els descomptes i les ofertes de tot tipus ja omplen les botigues locals, que encaren amb optimisme aquest període que s'allargarà durant els pròxims tres mesos. "Esperem una pujada en les vendes", ha explicat al TOT el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo.

Carballo ha detallat que la majoria de clients opten per comprar durant els primers dies de rebaixes. Per aquest motiu, creu que "el període és massa llarg", ja que la gent "al final ja no compra".

Dos elements positius per al gerent de Sant Cugat Comerç és que les contractacions han augmentat en l'àmbit català, cosa que creu que també s'ha notat a Sant Cugat, i que significa que les previsions són bones. A més, també apunta que com que el fred encara ha d'arribar, molta gent està esperant a fer les seves compres de roba i complements.

Amb tot, les rebaixes arriben després d'una campanya nadalenca positiva pel que fa a les vendes. Abans de començar, Carballo mostrava la seva voluntat perquè fos la primera campanya de Nadal sense crisi. Ara ha confirmat les expectatives: "No tenim dades, però la sensació és que ha estat molt positiva. S'han complert les previsions".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem