Vols dinar o sopar gratis marisc, peix i carn?

ESPAI PUBLICITARI. La Cuina de San Telmo sorteja 5 àpats per a 2 persones

Menjar marisc, carn i peix de primera qualitat mai havia estat tan fàcil i, sobretot, tan bé de preu. Participant en aquest sorteig, podràs dinar o sopar gratis al restaurant La Cuina de San Telmo, especialistes en peix i marisc de primera qualitat (seleccionat cada dia pel cuiner del local) i carns escollides tenint en compte els màxims criteris de qualitat i tendresa.

Amb aquest menú especial per a dues persones (dinar o sopar de dimarts a dijous i diumenges nit durant el mes d’abril), que inclou marisc, carn i peix, podràs tastar productes de la millor qualitat i elaborats mantenint totes les seves característiques en un entorn d’allò més acollidor.

Per participar en aquest sorteig que es farà el pròxim dijous 31 de març a les 13h, només has d’omplir el formulari que trobaràs a continuació i fer “m’agrada” al Facebook de La Cuina de San Telmo (i així podràs estar al dia de molts més sortejos i promocions del restaurant). Molta sort a tots els participants!

El sorteig

Què trobaràs al restaurant?

La carta del restaurant és d’allò més àmplia i pensada per gaudir cada àpat al màxim. A més a més, el restaurant compta amb un acurat celler de vins i caves per poder acompanyar degudament cada plat.

Entre les seves especialitats i propostes estrella, cal destacar les anxoves del Cantàbric, pop Gallego, gambes de Palamós, paelles (també per emportar-se)...  Tota aquesta gran varietat compta amb diversos certificats de qualitat: Galicia Calidade, Eusko Label i Carne Angus Certificada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem