68 alumnes s'han graduat a Sant Cugat en el programa Innotalent d'HP

Els participants han combinat la formació acadèmica amb la participació en projectes internacionals

HP ha graduat els 68 alumnes que han format part de la 6a promoció del programa Innotalent per a joves talents. El Centre Internacional d'HP, situat a Sant Cugat, ha acollit l'acte de graduació. Els integrants del programa han combinat la formació acadèmica amb la participació en projectes internacionals dels departaments d'R+D (molts d'ells associats al negoci 3D) i operacions de l'empresa HP durant dos anys. 

El programa de formació Innotalent, impulsat per HP en col·laboració amb La Salle Campus Barcelona-URL i el centre tecnològic Leitat, està dirigit a joves recentment titulats en enginyeries superiors i carreres científiques. L'objectiu és potenciar el talent dels joves a través de la innovació i la formació dual. 

La Salle Campus Barcelona-URL ha impartit més de 500 hores de formació acadèmica, mentre que el centre tecnològic Leitat s'ha encarregat de la promoció i la seleció dels titulats des de fa poc, a més de fer un seguiment individualitzat de cada alumne.



Des del 2010, any de la creació del programa, 250 alumnes s'han graduat i, 143 d'ells han aconseguit ser contractats per l'empresa. De la promoció d'enguany, HP ha confirmat la contractació de 12 d'ells. Aquesta és l'última promoció del programa, ja que, l'any 2017, va començar a evolucionar cap a un nou format, anomenat HP Academy.

La convocatòria d'enguany començarà al març i la companyia oferirà contractes laborals de dos anys en el mateix centre, programes de formació i mentoria per accelerar el creixement en l'empresa i possibilitats de rotació internacional.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem