HP gradua a la 5a promoció del programa Innotalent per a joves talents

Des del 2010, un total de 205 alumnes han completat el programa, dels quals 130 han sigut contractats per HP

El Centre Internacional d'HP Barcelona, situat a Sant Cugat, ha graduat els 63 alumnes de la 5a promoció del programa Innotalent, el programa de formació dual impulsat per HP en col·laboració amb La Salle Campus Barcelona-URL i Leitat.

Els integrants del programa han col·laborat durant dos anys en projectes internacionals dels departaments d'R+D i operacions d'HP, molts d'ells associats al negoci 3D. Aquesta formació pràctica s'ha complementat amb més de 550 hores de formació acadèmica.

Dels 63 graduats, HP ja ha confirmat la incorporació a la plantilla de 20 d'ells, una xifra que podria duplicar-se en els mesos vinents.

Programa Innotalent

L'objectiu d'Innotalent és potenciar el talent de joves recentment titulats en enginyeries superiors i carreres científiques a través de la innovació i la formació dual, establint vincles de qualitat entre universitats i empreses i creant llocs de treball d'alt valor afegit.

Innotalent va néixer l'any 2010, coincidint amb el 25è aniversari del Centre Internacional d'HP Barcelona. Des de llavors s'han rebut més de 8.000 candidatures procedents d'universitats de tot l'estat. En les cinc edicions concloses han participat 186 enginyers i enginyeres, dels quals 105 han estat contractats després de la graduació per incorporar-se a l'equip d'R+D del Centre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem