Compren un edifici d'oficines a Sant Cugat per 20 milions d'euros

"Som una capital financera i econòmica del país", celebra el tinent d'alcalde de Sant Cugat Damià Calvet

La firma Axiare Patrimoni ha adquirit un edifici d'oficines a Sant Cugat del Vallès per 19,5 milions d'euros, segons informa El Economista. Es tracta d'un edifici de recent construcció a la zona de Can Sant Joan i que suma una superfície de lloguer de més de 12.000 metres quadrats.

"Operacions com aquestes demostren que som una capital financera i econòmica del país", ha celebrat el tinent d'alcalde d'Economia, Damià Calvet, que s'ha felicitat perquè societats com aquestes apostin per invertir a la ciutat. "Som la punta de llança de l'economia", ha afegit Calvet, que ha comentat que la tasca de l'Ajuntamenta ara serà facilitar que l'edifici s'ompli d'activitat i generi ocupació.

Aquesta societat d'inversió immobiliària hauria comprat l'edifici d'oficines un 27% per sota del seu cost de reposició i preveu obtenir 1,25 milions d'ingressos anuals en dos anys. L'edifici també compta amb un aparcament amb més de 400 places i un auditori per 200 persones. 

Situada a la zona de Can Sant Joan, es troba a prop de companyies pioneres com Hewlett-Packard, Deutsche Bank, Banc Sabadell, Mapfre o Nespresso. Concretament està situat a l'avinguda de Can Fatjó dels Aurons i anteriorment estava ocupat per la firma textil Joma.

Una inversió d'aquesta magnitud, tal com ha explicat Damià Calvet, també suposarà ingressos per l'Ajuntament de Sant Cugat en forma d'impostos de plusvàlues.

Al començament de març, Axiare, que des de gener ha invertit 158 milions en l'adquisició de quatre immobles, va augmentar la seva capital per valor de 93,4 milions per finançar la compra "a curt termini" de nous actius. El de Sant Cugat és el primer immoble que adquireixen després de l'ampliació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem