La Generalitat ven Sant Cugat en la principal fira immobiliària del món

El govern català ofereix possibilitats d'inversió a Can Sant Joan

Catalunya està present un any més al Mercat Internacional de Professionals Immobiliària, la principal fira immobiliària del món, que se celebrarà del 14 al 17 de març a Cannes (França). En aquest context, la Generalitat aposta per promoure el desenvolupament de nous projectes estratègics al país, especialment a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i presenta a la fira diverses oportunitats d'inversió.

Entre aquests projectes que el govern català ha portat a la fira immobiliària destaca el desenvolupament del parc empresarial de Can Sant Joan, a Sant Cugat. En el dossier elaborat per la Generalitat, es descriu Sant Cugat com "una de les ciutats més actives de la regió metropolitana de Barcelona, i dins del consolidat eix econòmic ubicat al llarg de l’autopista B-30/AP-7, que connecta amb el sud d’Europa".

En total, s'ofereixen 150.000 metres quadrats de sostre d'activitat econòmica i s'ofereixen oportunitats d'inversió en sòl d'activitats econòmiques, espais comercials i indústria neta. "L’àrea on està situat el parc es caracteritza, a part de la seva excel·lent ubicació, per la proximitat a les universitats de la UAB i UPC, escoles de negocis d’alt nivell, el clúster tecnològic del Parc de l’Alba, les seus corporatives d’importants empreses, centres comercials, instal·lacions esportives, hospitals i hotels", destaca la Generalitat.

D'altra banda, el govern català també porta a Cannes el desenvolupament del Parc del Sincrotró Alba, "una de les plataformes científiques, tecnològiques i empresarials més avançades d’Europa" i "una de les infraestructures de recerca més importants de la Mediterrània". En aquest cas, les oportunitats d'inversió se centren en 1.320.000 metres quadrats d'activitat econòmica, 3.500 habitatges, 25 hectàrees d'equipaments i 160 hectàrees de zones verdes. Cal recordar que la justícia ha paralitzat el pla urbanístic d'aquest àmbit.

El Mercat Internacional de Professionals Immobiliaria és una de les principals trobades del sector a Europa, i enguany es preveu la participació de 2.600 expositors de 90 països, 5.300 inversors i 23.000 visitants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem