Comunicat intern de Catalana Occidente sobre la situació catalana

Catalana Occidente té la seu a Sant Cugat, on va ser una de les primeres grans empreses a instal·lar-se

El Grup Catalana Occidente, amb seu a Sant Cugat, ha afirmat en un comunicat intern que prendrà "en tot moment" les decisions que siguin "necessàries" per "garantir" que pot desenvolupar l'activitat "amb normalitat, en un marc estable i en un entorn de seguretat jurídica i econòmica". Catalana Occidente es va instal·lar a Sant Cugat el 1971 i va ser una de les primeres grans empreses en arribar. Banc Sabadell, amb seu corporativa a Sant Cugat, va anunciar ahir el trasllat de seu social a Alacant, una decisió que no afecta ni treballadors ni oficines a Catalunya.

El grup assegurador ha fet aquesta comunicació a totes les companyies del grup, treballadors i agents en un moment d'incertesa al món empresarial pel conflicte entre Catalunya i Espanya a l'entorn de la independència. En una nota signada pel president del grup, Josep Maria Serra i Farré, el grup recorda que té dimensió internacional, més de 150 anys d'història i que està present a més de 50 països.

Serra i Farré també subratlla que com a empresa, el grup té "per sobre de tot" l'obligació de preservar els interessos dels clients, els treballadors, els mitjancers i els accionistes.

També afirma que, com ha fet al llarg de la seva trajectòria, el grup "vetllarà sempre" per tal que els seus productes i serveis "no es vegin afectats en cap cas per la conjuntura política i social, garantint el compliment de les seves condicions contractuals".

És per això que el president del grup afirma que, "en tot moment", es prendran les "decisions que fossin necessàries" per "garantir" que la seva activitat es pot desenvolupar amb "normalitat, en un marc estable i en un entorn de seguretat jurídica i econòmica".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem