El Banc Sabadell aprovarà avui el trasllat de la seva seu fora de Catalunya

L'entitat bancària, amb una seu corporativa a Sant Cugat, portarà el domicili social a fora de Catalunya

El consell d'administració del Banc Sabadell ha convocat una reunió extraordinària la tarda d'aquest dijous per analitzar el canvi del domicili social de l'entitat davant la incertesa que està originant el procés independentista. El trasllat podria fer-se a Madrid, Alacant o Oviedo, encara que els serveis centrals de l'entitat, en qualsevol cas, seguirien situats a Barcelona. El Banc Sabadell té una seu corporativa a Sant Cugat i no s'hauria de veure afectada per la decisió.

Fonts oficials del Sabadell consultades per Europa Press no han desmentit aquesta informació i han explicat que l'objectiu del canvi de seu social seria garantir la seguretat jurídica que proporciona el marc regulador del Banc Central Europeu. El canvi de seu social podria efectuar-se d'aquí a unes hores, un cop s'hagi rebut "llum verda" per part del consell d'administració de l'entitat i sense necessitat de convocar una junta extraordinària d'accionistes.

D'aquesta manera, el banc s'avançaria a la celebració del ple del Parlament de Catalunya del pròxim dilluns, en el qual es podria aprovar la declaració unilateral d'independència de la regió després del referèndum celebrat diumenge passat.

Les fonts consultades han assegurat que la posició de liquiditat del banc no s'ha vist afectada per la incertesa política i econòmica a Catalunya, encara que sí reconeixen que la volatilitat experimentada durant les últimes sessions borsàries ha despertat certa preocupació a l'entitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem