El Cercle Català de Negocis instal·la la seva nova seu a Sant Cugat

Es tracta d'una entitat que es dedica a promoure el sobiranisme entre el teixit empresarial

El Cercle Català de Negocis ha llogat un mòdul d’oficines a l’edifici Octavià, ubicat al carrer Vallespir 19 de Sant Cugat del Vallès, per instal·lar la seva nova seu. La idea de l'entitat empresarial és deixar la seva seu de Bigues i Riells i traslladar l'activitat al municipi santcugatenc.

La nova seu permetrà assumir les necessitats sorgides del progressiu creixement de l’entitat. A més, "es tracta d’una decisió estratègica encaminada a oferir un millor servei als seus associats i poder-hi desenvolupar part dels programes de formació i altres activitats adreçades als socis i a altres entitats col·laboradores".

La nova seu del CCN està dotada d’un espai per a la direcció i l’administració de l’entitat. També disposa d’espais de coworking i d’espais polivalents addicionals adreçats a impartir cursos de formació i organitzar convencions i workshops per a empreses i professionals, entre altres activitats.

La tria de Sant Cugat respon a una aposta en favor del territori i està orientada a facilitar la proximitat de l’entitat amb els seus socis i a permetre el creixement futur.

L'objectiu del Cercle Català de Negocis és actuar com a catalitzador del moviment sobiranista entre l’empresariat català i contribuir tant en la restitució de la independència política de Catalunya, com en la creació de les estructures del nou Estat Català.

La nova seu del CNN obrirà les seves portes el pròxim 26 de juny. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem