El nou Leroy Merlin rep més d'un milió de visitants en un any

La companyia assegura que han generat més d'un milió d'euros per l'economia local

El Leroy Merlin de la carretera de Rubí ha celebrat el seu primer any de vida havent superat els 1,1 milions de visitants, el que suposa una mitjana diària aproximada de 3.000 persones. La companyia ha comunicat que actualment la seva plantilla està formada per 150 "col·laboradors, el 73% dels quals tenen un contracte indefinit". Sant Cugat, Rubí, Barcelona i Terrassa són les principals poblacions d'origen d'aquest centre.

A més, la multinacional del bricolatge ha assegurat que durant aquest any han generat més d'un milió d'euros per l'economia local. "Des de l'obertura, Leroy Merlin Sant Cugat ha apostat per proveïdors locals per oferir els seus serveis, fet que suposa un important actiu per al teixit empresarial local", destaquen. Així, "la botiga confia en empreses locals per oferir els serveis d'instal·lació, neteja o seguretat, entre altres, cosa que s'ha traduït en més d'1.000.000 euros anuals per a l'economia local durant el primer any a la ciutat".

Leroy Merlin Sant Cugat també ha destacat el programa Joves Graduats, "amb l'objectiu d'atreure i de fidelitzar joves titulats universitaris amb alt potencial per ocupar llocs de responsabilitat dins de la companyia". A més, col·labora en un programa amb l'Ajuntament de Rubí pel qual 23 famílies reben la formació i els materials necessaris per estalviar recursos i energia en els seus habitatges.

Nova centralitat comercial

L'arribada de Leroy Merlin, després de la flexibilització dels usos del sector que va fer l'Ajuntament de Sant Cugat, ha anat configurant una nova centralitat comercial a Sant Cugat, a la carretera de Rubí. Des de llavors, ja s'han instal·lat també en aquest àmbit un Kentucky Fried Chicken i un Norauto; a banda d'altres empreses.

A més, tal com va explicar el TOT, també hi ha prevista la construcció d'un hotel de 130 habitacions i un aparthotel de 90 pisos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem