Els forns locals de Vallespà, sense existències i a l'expectativa de l'empresa

La panificadora de l'empresa s'ha cremat aquest dijous, 25 de febrer

Els 8 forns de pa que té Vallespà a Sant Cugat han obert les seves portes aquest divendres, 26 de febrer, amb una important manca de productes.

Després de l'incendi que va patir la panificadora de l'empresa, aquest dijous 25 de febrer, els comerciants han hagut d'obrir els seus establiments amb les reserves que tenien i "sense cap tipus d'informació per part de l'empresa", segons ha pogut saber el TOT per part dels treballadors de diversos establiments que han preferit mantenir-se en l'anonimat. 

"Hem obert amb totes les reserves que teníem al congelador i productes que ens han sobrat d'aquesta setmana" afirmava una de les treballadores, visiblement afectada. "No sabem què passarà, no ens han dit res des de l'empresa, no ens contesten el telèfon i no sabem si trobaran una solució per continuar oferint el nostre servei. Nosaltres estem obligats a obrir amb producte o sense. Ara estem trucant a tots els clients que tenien reserves fetes per avui i el cap de setmana, per informar-los, perquè no sabem si l'empresa oferirà una alternativa que ens permeti continuar tenint productes o ens quedarem sense res". Han afirmat algunes de les treballadores de Vallespà.

Mireu les imatges de l'incendi

Mireu el vídeo de l'incendi

En concurs de creditors des del 2013

L'empresa comptava amb prop de 30 establiments a tot el Vallès Occidental FOTO: Lali Puig

Segons ha pogut saber el TOT, i tal com consta en el Boletín Oficial del Registro Mercantil, en data del 19 de gener d'aquest any, l'empresa Vallespà S.A feia oficial la dissolució de l'empresa

Vallespà S.A està en concurs de creditors des de finals del 2013, quan es va presentar al Jutjat Mercantil de Barcelona número 6. Al juliol del 2015 va anunciar la liquidació i la venda de l'empresa. Segons fonts properes a Vallespà, durant aquest mes de febrer, l'empresa havia acordat un ERE definitiu en el qual 80 persones es quedaran sense feina.

Quan va començar aquest procés, Vallespà comptava amb 170 treballadors repartits entre la panificadora i la trentena d'establiments que tenia pel Vallès Occidental, dels quals 11 estaven a Sant Cugat. 

El TOT està intentant posar-se en contacte amb algun representant de l'empresa i poder donar a conèixer la situació.

(Més endavant més informació)  

Primeres reaccions de suport

CCOO és el sindicat principal de Vallespà SA FOTO: Lali Puig

La Federació Agroalimentària de Comissions Obreres (CCOO), sindicat majoritari de l'empresa, "ha  lamentat" l'incendi que ha cremat la nau de la panificadora. En un comunicat enviat als mitjans, el sindicat ha assegurat que "farà un seguiment de les investigacions obertes per aclarir les causes del sinistre, analitzar els danys ocasionats i comprovar que totes les assegurances estan en regla".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem