Es crema la panificadora de Vallespà a Rubí

Vallespà és una de les màximes distribuïdores de pa a Sant Cugat i compta amb prop d'una desena de botigues a la nostra ciutat i 28 en tot el Vallès Occidental

Un foc ha cremat  la panificadora de Vallespà a Rubí, aquest dijous 25 de febrer. Una vintena de dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat des de les sis de la tarda en l'incendi, que ha quedat sufocat als voltants de les 10 de la nit. Per la intensitat i direcció del vent, el fum i l’olor provinents de l’incendi s'han pogut notar des de les zones més properes, com és el cas de Sant Cugat, on ha arribat l'olor de cremat.

La nau consta de dues plantes, amb uns mil metres quadrats de planta. Segons Bombers, hi havia treballadors a l’interior de la fàbrica en els moments en què s’ha declarat l’incendi, però aquests han pogut sortit. 

El foc s'ha donat per extingit, definitivament, aquest divendres 26 de febrer cap a quarts d'11 del matí. Fins aleshores, els Bombers han estat treballant a la zona per controlar tots els punts calents i evitar que es tornessin a encendre.

Mireu les fotografies.

La complicada situació de Vallespà S.A

Foc al Vallespà de Rubí FOTO: Artur Ribera
 
 
L'empresa està en concurs de creditors des del desembre del 2013. Al gener del 2016 feien oficial la seva dissolució al Registre Mercantil i, recentment, segons ha pogut saber el TOT, havien signat un ERE. 
 
 
Vallespà és una de les màximes distribuïdores de pa a Sant Cugat. Segons ha consultat el TOT a la pàgina web d'informació d'empreses Infocif, l'empresa compta amb 11 establiments al municipi. D'aquests però, n'hi ha 3 que actualment estan tancats.

Per tant, i coincidint amb el web de l'Ajuntament, Vallespà compta amb 8 establiments a la nostra ciutat. Pel que fa a tot el Vallès Occidental, l'empresa compta amb prop d'una trentena d'establiments.

Foc al Vallespà de Rubí FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem