Els Premis Cecot reconeixaran les germanes Amat

Aquest dilluns se celebra la Nit de l'Empresari

Les germanes Joana i Immaculada Amat, d'Amat Immobiliaris, seran reconegudes en els Premis Cecot al progrés empresarial. La patronal catalana celebra aquest dilluns, 23 d'octubre, la 23a edició de la Nit de l'Empresari, un punt de trobada social per empresaris d'arreu del país. L'acte, que vol ser un reconeixement a empreses, institucions i persones que s’han destacat per la seva contribució al desenvolupament econòmic del país; té lloc al Teatre Nacional de Catalunya.

Les directores d'Amat Immobiliaris, amb seu a Sant Cugat, seran premiades dins de la categoria de personalitat dels Premis Cecot. Es tracta d'un dels premis principals dins de la Nit de l'Empresari.

"L’expansió d’Amat ve de la mà de les dones. Des dels orígens, Concepció Amigó i les seves filles Joana i Immaculada són conscients de les dificultats que comporta ser dona en el sector immobiliari, per això decidiren fer una empresa només de dones", exposa Cecot en l'argumentació del reconeixament a les dues germanes. Actualment Amat Immobiliaris té una plantilla de 90 professionals i té oficines a Sant Cugat, Barcelona i Sant Just.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem