Amat Immobiliaris reconegut amb el premi 'Global Affiliate of the year 2017'

El grup es va encarregar d'organitzar el simpòsium de Luxury Real Estate del 17 al 19 de gener celebrat a Barcelona

Amat Immobiliaris ha estat guardonada amb el premi 'Global Affiliate of the year 2017'. El reconeixement entregat per John Brian Losh, president de Luxury Real Estate, vol destacar el paper de la immobiliària local dins de l'associació, així com la implicació i relació amb els altres membres.



A més, Amat Immobiliaris es va encarregar d'organitzar el simpòsium de Luxury Real Estate del 17 al 19 de gener celebrat a Barcelona. L'11è Simpòsium es basa en una trobada de professionals del món immobiliari de luxe, en el qual experts d'agències immobiliàries de luxe de conegut prestigi internacional es van donar cita per conèixer en primera persona el mercat espanyol de la mà de Guifrè Homedes, Internacional Manager de Luxury al Grup Amat.


Durant els tres dies que s'ha allargat el simpòsium es van dur a terme conferències de diferents assistents, així com circuits per conèixer propietats en cartera i d'altres activitats d'oci. L'aliança amb associacions immobiliàries internacionals és un factor "indispensable", segons Amat Immobiliaris per "ampliar el ventall de possibilitats dels clients pel que fa a inversions, compra, venda i lloguer, i oferir-los així el millor servei possible". Aquesta aliança fa que el grup santcugatenc pugui "satisfer les necessitats de demandants de producte a qualsevol punt del món en el moment en què dipositen la seva confiança en nosaltres".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem