Endress+Hauser estrena la seva seu de Sant Cugat

La multinacional ha invertit vuit milions d'euros en la seva nova seu de Sant Cugat

Endress+Hauser, dedicada a l'automatització de processos industrials, ja ha estrenat la seva nova seu de Sant Cugat, de 4.000 metres quadrats i que ha suposat una inversió per a la companyia de vuit milions d’euros. La inauguració del nou centre coincideix amb el 25è aniversari de l’empresa. “Amb el nou edifici podrem millorar la nostra oferta de cursos de formació i seminaris el que ens permetrà estar més a prop dels nostres clients”, va afirmar durant la inauguració Antonio Carulla, director general d’Endress+Hauser Espanya.

Ara fa un any, la companyia va posar la primera pedra de la seva nova seu al polígon de Can Sant Joan, que ha substituït l'edifici que tenien a Sant Just Desvern. La previsió era que Endress+Hauser contractés a 64 treballadors i té intenció de doblar la plantilla en els pròxims anys. L'empresa ha decidit traslladar la seva seu social a Sant Cugat amb l'objectiu de consolidar la seva presència al territori.

Endress+Hauser fa més de 20 anys que té presència al territori espanyol. S'ha consolidat en el mercat gràcies a l'amplia gama de productes que ofereix als seus clients en el camp de l'automatització de processos. Té oficines distribuïdes pel territori per donar cobertura al mercat espanyol. A finals del 2013 el grup comptava amb prop de 12.000 treballadors arreu del món i unes ventes netes que han arribat als 1.800 milions d'euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem