Grifols obre un centre de formació de diagnòstic a Dubai

La farmacèutica té la seva seu corporativa a Sant Cugat

Grifols ha inaugurat el dilluns 5 de setembre un centre de formació de diagnòstic a Dubai. Segons ha informat la companyia farmacèutica amb seu a Sant Cugat, el nou centre, creat per donar suport al creixement de la Divisió Diagnòstic, oferirà cursos de formació d'un o diversos dies per a tècnics de laboratori, enginyers i especialistes que treballen amb l'àmplia cartera de productes per a medicina transfusional i instruments de diagnòstic clínic.

El centre també mostrarà als assistents les millors pràctiques de laboratori. "Situar aquest nou centre en Dubai, una ciutat amb vocació de convertir-se en un centre d'excel·lència en l'àmbit de la salut, ens permet col·laborar de manera més estreta amb els clients d'Orient Mitjà i Àfrica per proporcionar una excel·lent atenció als pacients", ha afirmat Carsten Schroeder, president de la Divisió Diagnòstic de Grifols.

La companyia destaca que està assentant les bases per al creixement de la seva Divisió Diagnòstic a través de la introducció de nous productes, l'entrada en nous mercats i l'enfortiment de la seva presència en zones geogràfiques on ja opera. La Divisió Diagnòstic se centra en l'avenç de l'atenció al pacient mitjançant innovadores solucions de diagnòstic dissenyades per simplificar les tècniques de laboratori i millorar la detecció i el tractament de malalties.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem