HP recapta 61.000 euros en la 12a jornada solidària

Com cada any, els diners recaptats es repartiran entre diversos projectes solidaris

HP va recaptar 61.000 euros durant la 12a jornada solidària, celebrada dissabte 7 d'octubre. 

Un any més, la multinacional, amb seu a Sant Cugat, va obrir les portes de l'empresa a treballadors, familiars i amics per recaptar amb tot tipus d'activitats lúdiques, culturals i de sensibilització el màxim de diners possibles. 

Sota el lema 'Construint un món millor', la 12a jornada solidària va comptar amb la participació de Sor Lucia Caram, qui va inaugurar l'exposició itinerant de fotografies '#invulnerables'.

Amb les activitats es van recaptar 30.500 euros. Per la seva banda, HP va aportar la mateixa quantitat, obtenint així, els 61.000 euros total. 

Com cada any, els diners es destinaran a diversos projectes. Quatre projectes rebran 14.500 euros, i el 5% del restant es destinarà a una iniciativa que HP té pels damnificats a Puerto Rico, on l'empresa també té un centre.  

Els 4 projectes on es destinaran els diners:

Sor Lucia Caram durant la seva visita a HP Sant Cugat FOTO: Cedida
  • Compra d'equipament per a la Fundació AHUCE, que lluita per les persones que pateixen Osteogenèsis Imperfecta, (la malaltia dels ossos de vidre).
  • El projecte de reintegració social de l'ONG Cesal a Quito (Equador) que ofereix cursos de cuina a les comunitats en risc d'exclusió social.
  • Compra de material escolar i infraestructures per al projecte Solidaritat Castelldefels Kasando al Congo.
  • Compra de nous materials i equipament per l'Associació Artenena, que busca millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la pintura, música, dibuix, escultura...

Més informació
 
Comentaris

Destaquem