Imma Amat, nova secretària general de la Fundació Privada d'Empresaris

És codirectora general d'Amat Immobiliaris, que té una de les seves oficines a Sant Cugat

Imma Amat, codirectora general d’Amat Immobiliaris i col·laboradora del TOT Sant Cugat, és la nova secretària general de la Fundació Privada d’Empresaris (FemCat), entitat que treballa des del 2004 en l'elaboració de propostes i en la generació d'iniciatives que ajudin al desenvolupament econòmic i social de Catalunya. Amat pren el relleu a Xavier Cambra, secretari de FemCat des de la seva creació.


Va ser Cambra qui va decidir fer un pas el costat per “deixar pas a altres persones que, amb noves idees i forces renovades, segueixin impulsant” la institució. D'aquesta manera, els membres de la fundació van elegir per unanimitat substituir-lo per Amat, membre de Femcat des del 2009. Així mateix, Teresa Navarro assumirà la direcció general, càrrec de nova creació amb responsabilitats executives.


FemCat es presenta com "una associació independent de qualsevol partit polític que pretén portar a terme i donar suport a iniciatives que serveixin pel progrés de la societat catalana, integrant en el seu si a tothom que des del món empresarial i professional vulgui participar dels objectius d'aquest projecte". FemCat és "una iniciativa en positiu, de futur i activa que busca l'adhesió i la mobilització de la societat civil per fer que Catalunya sigui un dels països més avançats del món".

Imma Amat

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, va cursar el Programa Direcció General d’Empreses per EADA. Des de ben jove, va dedicar la seva vida professional a treballar per l’empresa familiar, fundada l’any 1948, la qual cosa li va fer adquirir un interès especial pel món immobiliari i del màrqueting.

A Amat Immobilairis, ha treballat com a responsable del Departament de Comunitats, Assessoria Jurídica i Departament Comercial, fins que l’any 1985 va assumir, juntament amb la seva germana, la Direcció General de l’empresa. La seva responsabilitat avui en dia dins de l’ empresa va molt lligada a les àrees de l’estratègia, la innovació, la formació, l’àrea comercial i la de Consultoria, el Màrqueting i les Relacions Públiques. A banda, des de molt jove ha participat en moviments polítics, socials i culturals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem