L'Ajuntament lamenta que Delphi presenti l'Expedient de Regulació d'Ocupació

"El que més ens preocupa són les condicions que quedarien per als treballadors", diuen des de l'equip de govern de Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat ha lamentat que Delphi ja hagi presentat un Expedient de Regulació d'Ocupació per acomiadar els 540 treballadors de la planta santcugatenca. En un comunicat, el tinent d’alcalde d’Economia, Carles Brugarolas, ha reiterat una vegada més “la  petició de diàleg entre empresa i treballadors i, sobretot, la flexibilització del calendari d'aplicació de les mesures de l'ERO". "Aquesta flexibilització ajudaria a garantir el temps necessari per permetre possibles processos per a la reindustrialització de la planta”, destaca Brugarolas.

En aquest sentit, Brugarolas ha subratllat que “hi ha diverses propostes que evolucionen i alguna d'elles amb un grau de maduració ja prou avançat. Esperem que aquests processos per a la reindustrialització ofereixin projectes industrials consistents i de màxima capacitat de creació d’ocupació possible”.

Així mateix, el responsable polític ha assegurat que, davant l’ERO presentat i les possibilitats de reindustrialització de la fàbrica, “el que més ens preocupa són les condicions que quedarien per als treballadors. Quin percentatge de la plantilla actual es podria quedar i en quines condicions”. Per aquest motiu ha remarcat que l’Ajuntament “es posa al costat dels treballadors”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem