L'Ajuntament posa llum al parc empresarial de Can Sant Joan

La falta d'il·luminació al polígon de Can Sant Joan era una de les reivindicacions d'empreses i treballadors

L'Ajuntament de Sant Cugat ha invertit 515.000 euros en la instal·lació de nova il·luminació al parc empresarial de Can Sant Joan. Concretament, ha instal·lat més d'un centenar de fanals de deu metres d'alçada a l'avinguda de la Generalitat, el que suposa un total de 215 llumeneres de tecnologia LED.

La falta d'il·luminació en aquesta zona, per on cada dia es mouen milers de treballadors i també escolars, era una de les reinvidicacions d'empreses de Can Sant Joan. "L'enllumenat era una mancança que teníem", ha destacat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que afegeix: "Ha de servir per tenir una plena funcionalitat d'aquest eix econòmic, residència d'empreses molt importants que han apostat per Sant Cugat i donen molts llocs de feina"

Actualment ja s’ha executat prop del 70% del projecte. El projecte també preveu la instal·lació de dos nous punts de recàrrega d'energia elèctrica per vehicles, actuació que es vol enllestir al mes de novembre.

L'Ajuntament també té la previsió de construir tres nous aparcaments a Can Sant Joan per més de 700 vehicles, així com la construcció d'onze quilòmetres de carril bici per facilitar la mobilitat de treballadors i també dels alumnes dels centres escolars que hi ha.

"Invertirem més de tres milions d'euros per fer que aquesta àrea tingui unes prestacions i condicions adaptades. Els carrils bicis ens permetran la plena permeabilitat de Can Sant Joan amb la ciutat", ha remarcat l'alcaldessa.

Visita d'obres al polígon de Can Sant Joan FOTO: Localpres

Més informació
 
Comentaris

Destaquem