La Cambra de Terrassa lliura la Insígnia d'Or a Frederic Boix

El president d'honor de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, serà reconegut per la seva tasca al capdavant dels empresaris santcugatencs

En el marc de la cerimònia dels Premis Cambra 2015, que té lloc aquest 18 de juny, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa lliurarà a Frederic Boix la Insígnia d’Or de la insitució com a reconeixement públic per la seva trajectòria com a president de Sant Cugat Empresarial. Boix ha estat president de l'entitat des de la seva fundació el 2005 fins que va deixar el càrrec fa uns dies i va ser nomenat president d'honor.

La insígnia posa de relleu la seva constància en trobar sinèrgies conjuntes i que ha permès que s’estableixi una estreta col·laboració entre Sant Cugat Empresarial i la Cambra, impulsant diferents projectes en pro de la defensa del teixit empresarial del territori. Coincidint amb la seva etapa com a president de l’associació empresarial, Boix ha estat també vocal consultor de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa des de l’any 2006.

Tres empreses vinculades amb Sant Cugat també seran reconegudes per la seva tasca en els Premis Cambra.

Vinculat amb Winterthur

Frederic Boix ha estat president de l’associació Sant Cugat Empresarial des de la seva creació l’any 2005 i fins al juny de 2015, quan va presentar la seva renúncia per motius personals. En la darrera assemblea general celebrada,  Frederic Boix va ser nomenat president d’Honor de Sant Cugat Empresarial.

Advocat de professió, Boix ha estat secretari general de  Winterthur i, posteriorment, secretari general corporatiu d’AXA fins el 2008. Membre del consell d’administració de totes les societats del grup Winterthur a Espanya, Portugal i Mèxic, va ser el màxim responsable en la coordinació general de la creació del complex Illa Diagonal de Barcelona. Actualment exerceix com a consultor independent jurídic i empresarial.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem