Neix un nou espai KIA a Sant Cugat amb 1.000 metres quadrats

S'ha presentat el nou Kia Rio, amb les últimes novetats tecnològiques

Sant Cugat té un nou concessionari Kia. Concretament a la carretera de Rubí, al costat de Peugeot. Amb gairebé 1.000 metres quadrats, Integral Car ja disposa d'un nou espai amb les últimes novetats tecnològiques. El grup d'automoció Vallescar disposa de 37 concessionaris repartits per tot l'estat, dos d'ells de Kia (Sant Cugat i Terrassa).

Durant la inauguració d'aquest dijous, 9 de març, Ricard Clols, Gerent del nou concessionari, ha destacat que "el canvi d'ubicació-abans al Camí de Can Caldés-és el resultat del treball continu per seguir millorant en l'atenció als nostres clients". També ha explicat que "el mercat de Sant Cugat és molt interessant per la nostra marca". En la mateixa línia, la tinenta d’alcalde de Promoció econòmica, Innovació i Govern Obert, Joana Barbany, ha descrit breument la població activa de Sant Cugat dient que "el 75% de la gent que viu a la ciutat, també hi treballa, a més ha afegit que a Sant Cugat hi ha qualitat de vida, que és la segona ciutat activa de l'estat i una ciutat molt familiar, amb la qual cosa, teniu un públic important per atraure".

Finalment, Emilio Herrera, director general de KIA España, va explicar que "la marca KIA es mereix unes instal·lacions d'aquestes característiques. És una marca jove, però ha aconseguit èxits ràpids. En quatre anys hem triplicat vendes. Aquest mes de febrer ens hem posicionat com la segona marca en el segment de particulars. L'èxit de KIA es deu, també, a què des de fa uns anys venem qualitat i disseny. El nostre dissenyador, Peter Slider, ha revolucionat la imatge de la nostra marca.

Nou kia Rio

D'esquerra a dreta; Ricard Clols i Emilio Herrera descobrint el nou Kia Rio. FOTO: Localpres

Després dels parlaments, va ser el moment de presentar el nou Kia Rio. La quarta generació de l'utilitari de KIA renovat per complert a nivell estètic, tecnològic i mecànic i, a més, t’emportaràs un obsequi KIA.

L'ambaixador de la marca, Rafa Nadal va aportar una samarreta signada. FOTO: Localpres
 
Comentaris

Destaquem