La santcugatenca Moca, a Amsterdam en un dels congressos de tecnologia més importants

Presentarà el seu projecte davant de 15.000 emprenedors, inversors i directius

La start-up santcugatenca Moca Platform és una de les deu empreses catalanes que participa al The Netx Web Conference, un dels congressos de tecnologia més importants d’Europa que se celebra a Amsterdam entre el 17 i el 19 de maig. A través d’un estand d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, les 10 empreses emergents tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes per buscar nous socis i inversors.

Moca i les altres start-ups catalanes es donaran a conèixer davant de 15.000 emprenedors, inversors i directius de companyies tecnològiques en un marc ple d'oportunitats. Des de l’any 2006, les companyies que han participat en aquest congrés han aixecat més de 2.000 milions de dòlars dels principals fons de capital risc.

La participació al The Next Web d’Amsterdam s’emmarca dins d’una missió empresarial organitzada per ACCIÓ a la capital dels Països Baixos. La delegació visitarà i es reunirà amb fons d’inversió, acceleradores i incubadores de la regió, al mateix temps que organitzarà un acte amb una destacada representació de la comunitat inversora de l’ecosistema d’Amsterdam.

De fet, es tracta d'una regió amb molta presència de fons d’inversió i business angels i on hi ha establertes 170 filials d’empreses catalanes, amb un alt potencial per buscar projectes conjunts en l’àmbit de la indústria 4.0. Actualment 2.785 empreses catalanes exporten als Països Baixos.

Moca, amb seu a Esade Creapolis, és una plataforma de màrqueting de proximitat per a aplicacions mòbils. Entre altres, ha desenvolupat una eina que aprèn del comportament dels telèfons mòbils, segmenta la informació i permet fer campanyes personalitzades i dirigides a l'audiència que té instal·lada al seu 'smartphone' l'aplicació que la contracta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem