Quatre empreses santcugatenques premiades als Premis Cambra

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà l'acte de lliurament dels Premis Cambra, a l'hotel Qgat

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2016 en una cerimònia que tindrà lloc aquest dimecres 15 de juny, a les 20 hores, a l’Hotel QGAT. Organitzat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, l’esdeveniment reunirà al voltant de 500 persones, directius d’empreses i representants empresarials de la demarcació de la Cambra, així com representants del món polític, econòmic i institucional català.

Promoguts per l’entitat empresarial terrassenca, els Premis Cambra tenen com a finalitat reconèixer la tasca i la trajectòria d’empreses de la seva demarcació que han dut a terme iniciatives destacades en algun dels àmbits estratègics de l’activitat empresarial i que han contribuït al desenvolupament econòmic i social del territori. 

En aquesta edició seran guardonades quatre empreses santcugatenques. Són Dormity.com, amb el Premi Cambra 2016 a l'Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; Specialisterine, amb el Premi Cambra 2016 al Compromís i la Sostenibilitat; Minka Houses (JEEV Aquitectura i Promocions), amb el Premi Cambra 2016 a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis; i Somewhere Cafè, com a Empresa de Nova Creació.

“Mirem endavant”

Una nova imatge que juga amb les inicials “pc” formant un binocle i reforçada per l’eslògan Mirem Endavant identifiquen la singularitat de l’edició dels Premis Cambra de l’any 2016. Amb aquest missatge, la Cambra de Terrassa posa en valor el reconeixement i la projecció de les empreses que han sortit reforçades de la crisi i transmet la força de l’optimisme davant de l’evolució positiva de l’economia i la consolidació de la fase de reactivació de l’activitat empresarial.

La institució terrassenca no solament reconeix el paper determinant de l’empresa com a motor de l’economia, sinó que posa en valor la capacitat de gestionar projectes empresarials en etapes de profunds canvis i nous entorns complexos amb visió estratègica, assumint nous paradigmes i apostant per la internacionalització, la innovació i la millora de la competitivitat i l’eficiència en la gestió. Per a la Cambra, la nova etapa ha de ser afrontada amb optimisme al mateix temps que ha de ser gestionada des de l’observació constant de l’evolució global de l’entorn.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem