Els Premis Cambra reconeixen al despatx santcugatenc Jeev Arquitectura

Enguany la gala de lliurament dels Premis Cambra es farà a Sant Cugat amb la presència del president Carles Puigdemont

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha atorgat el Premi Cambra 2016 a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis al producte Minka Houses del despatx santcugatenc Jeev Arquitectura. El guardó reconeix l’estratègia innovadora, l’adaptació a la realitat del consum i la capacitat dinamitzadora del projecte de Joan Enric Ejarque i el seu equip.

Amb l’eslògan Mirem endavant, els premis empresarials han reconegut el paper determinant d’empreses que, com Jeev Arquitectura, han apostat per la innovació a l’hora de gestionar projectes empresarials en temps de canvis. El jurat també ha tingut en compte la inclusió de nous paradigmes com la gestió sostenible i l’adaptació al nou entorn econòmic i social, factors clau en la definició de les Minka Houses.

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, presidirà l’acte de lliurament dels Premis el proper 15 de juny a l’hotel Qgat de Sant Cugat.

Les Minka Houses

Es tracta d'habitatges unifamiliars de luxe caracteritzats per la sostenibilitat, el respecte pel medi ambient, l'eficiència energètica, el baix consum, la reducció de costos i la ràpida execució. Aquest concepte de Jeev Arquitectura es nodreix de la trajectòria de l’arquitecte Joan Enric Ejarque Velázquez i el seu equip, amb més de 20 anys d’experiència construint llars.

Sota la proclama Logical evolution, Minka Houses representa l’evolució de l’arquitectura, una fusió de disseny de luxe amb una alta qualitat d'acabats i amb la fusta com a protagonista.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem