Sant Cugat Empresarial s'implica en la lluita contra la violència masclista

179 empreses s'han interessat a participar de la campanya 'D'Igual a Igual: Trenquem el cercle de la violència masclista i familiar a les empreses'

Sant Cugat Empresarial ha impulsat la campanya D'Igual a Igual: Trenquem el cercle de la violència masclista i familiar a les empreses, amb l'objectiu de promoure la conscienciació de la importància que la prevenció de la violència masclista i familiar a les empreses és clau per al bon funcionament de la societat en general. Es tracta d'una iniciativa pionera a Catalunya i ja s'hi han sumat companyies implantades al municipi com Ricoh.

 

Aquest 25 de maig es va fer la presentació del projecte, on també hi han participat els Mossos d'Esquadra i l'Obra Social de "la Caixa". Per l'inspector en cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat, Jordi Hosta, és important la implicació de grans empreses en la lluita contra la violència masclista. "Una de les maneres de poder fer arribar aquest missatge al màxim nombre de persones era la gran empresa", va comentar Hosta. En total ,179 empreses són les que s'han mostrat interessades per aquest projecte ha afegit.

 

"Aquest programa té un vessant informativa i divulgativa i un vessant de suport, el que obri una nova porta a la innovació", va comentar  la directora de l'àrea de l'Obra Social "laCaixa" de Sant Cugat, Inés Jiménez. El president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, va destacar la importància de donar eines per a conscienciar tant als treballadors com a empreses de la importància de potenciar i de sol·licitar ajuda mitjançant els canals que proporciona el projecte.

 

A la presentació del programa també hi era la directora de la consultoria MiT, Blanca Moreno, especialistes en aquestes qüestions. "És una problemàtica amb unes conseqüències més enllà de la llar, socials i humanes" va apuntar, agraint la iniciativa per tal que es pugui donar visibilitat a aquesta temàtica d'una manera sensible i endreçada i trencar els típics prejudicis".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem