Sant Cugat Creix presenta les 39 empreses que confien en el seu projecte

El Club d'Empreses de Sant Cugat Creix ja és una realitat

L'associació Sant Cugat Creix, que integren els clubs Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat i Junior FC, ha presentat aquest dimarts, 10 de maig, el Club d'Empreses de Sant Cugat Creix, que en són 39.

L'acte, que s'ha fet a l'Hotel Sant Cugat amb la presència d'unes 75 persones, ha estat presidit per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial, i Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix.

Salarich ha donat tots els detalls d'aquest nou Club d'Empreses, en el que l'objectiu "és fer un club amb un equip d'empreses i institucions". Aquesta iniciativa la lideren Núria Terribas i Jordi Muñoz. Per a qualsevol informació, Sant Cugat Creix disposa d'un correu electrònic.

39 empreses amb Sant Cugat Creix

Les 39 empreses són: Ajuntament de Sant Cugat, EsadeCreapolis, Sant Cugat Empresarial, CAR Sant Cugat, Caprabo, DSV, Hospital General de Catalunya, Estrella Damm, Leroy Merlin, Hotel Sant Cugat, Motor Munich, HP, Agrupació Mutua, Adeslas, Minka, Digebis, Prevint, Sorea, Quinua Real, Securitas, Turris, MSC, Quiroderma, InterSport, Cafes Saula, Bio-Oil, Salvelox, Mans de Sant, Chaplin's, IdeaPrint, La Vita in Fiori, Icardline, IMB, ScaITT, GEFF, Reno, Thinkinsport, Quality i Runner Square.

Ara per ara, els socis fundadors i protectors del Club d'Empreses de Sant Cugat Creix són l'Ajuntament de Sant Cugat, EsadeCreapolis, Sant Cugat Empresarial i el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Salarich: "No hi ha gaires comunitats com la nostra"

Sant Cugat Creix està integrat per 4 clubs, 3.000 esportistes, 330 tècnics i 45 directius. En aquesta línia, Salarich ha assegurat que "dins del món de l'esport no hi ha gaires comunitats d'aquest tipus que apleguin una organització multidisciplinària amb quatre clubs esportius". Quatre entitats que defensen "una mateixa filosofia: créixer des dels equips de la base, formant, dedicant-li el màxim d'esforços. Per a nosaltres la base és bàsic". Salarich també ha volgut agrair a EsadeCreapolis que apostés per Sant Cugat Creix des del principi.

Conesa: "Sant Cugat Creix és un projecte d'innovació social"

En els parlaments, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha assegurat que l'associació Sant Cugat Creix "és un projecte d'innovació social" i que a través de Sant Cugat Creix, "la ciutat creix en valors".

Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial, amb qui recentment Sant Cugat Creix ha signat un conveni, ha afirmat que el Club d'Empreses "serà un model de gestió pioner".

Carreres duals es podria presentar a finals del 2017

Sant Cugat Creix està treballant intensament en el programa Etasmus+ de la Unió Europea, a través de la seva Carta Ètica (E4S). Sant Cugat Creix ja té un nou projecte "que estem cuinant i que presentarem a finals del 2017. Són les carreres duals, un nou projecte d'àmbit europeu".

Nova pàgina web

Albert Salarich també ha presentat la remodelació de la pàgina web de Sant Cugat Creix.

Programa que fomenta els hàbits saludables

Sant Cugat Creix també ha presentat un programa que fomenta els hàbits saludables, que impulsarà amb l'empresa Runner Square. El seu director general, Santi Torres, ha presentat aquest nou projecte en què s'uneix esport i tecnologia.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem