Una empresa de Sant Cugat, reconeguda als Premis Cambra 2018

Cambra de Terrassa premiarà una companyia de Sant Cugat en el marc dels Premis Cambra 2018 al lideratge i a la iniciativa empresarial i a l'emprenedoria. Es tracta de Editables, una societat que es dedica a l'activitat editorial i llibreria virtual, que rebrà el guardó a la millor Empresa de Nova Creació. El 17 de maig serà la cerimònia de lliurament de premis a Rubí.

El premi a l'Empresa de Nova Creació estarà compartit entre Editables i la companyia Drones Company, de Rubí. A més, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa distingirà Antoni Bellido, fundador i president de l’empresa IMC Toys, amb el Premi Cambra 2018 al Lideratge Empresarial. Alhora, concediran el Premi Cambra 2018 a la iniciativa Empresarial al Grupo B. Braun España, multinacional amb seu a Rubí.

Els Premis Cambra, organitzats per l'organització empresarial Cambra de Terrassa, tenen la voluntat de fer un reconeixement públic a les empreses de la demarcació de Terrassa que han destacat especialment en un aspecte estratègic de l’àmbit empresarial i que han tingut un potencial econòmic i social destacat. També hi ha premis pel compromís social, la sostenibilitat o la recerca.

Enguany, els Premis Cambra porten per lema “Ara, empresa”, que vol "posar en valor la contribució del col·lectiu empresarial a la construcció de la nova etapa que albira l’economia catalana, que entra en una fase de consolidació de la recuperació econòmica".

Editables

Editables és una empresa de Sant Cugat, dedicada a l’activitat editorial i llibreria virtual. Impulsada per l’emprenedora Ángeles Díaz, escriptora amb una densa trajectòria professional vinculada a la indústria editorial, l'empresa ha estat concebuda per donar resposta als escriptors no coneguts a l’hora d’editar les seves obres davant de les dificultats que habitualment es troben.

L’emprenedora decideix crear Editables l’any 2016 com una  editorial gestionada per escriptors especialitzada en prestar serveis professionals als autors. D’aleshores ençà, la nova editorial ha llançat 19 títols. L’editorial ha aconseguit crear una xarxa de distribució pròpia formada per llibreries de confiança, que li ha permès sortir dels estrets circuits de les grans distribuïdores.

Ha estat guardonada per la consolidació d’un projecte emprenedor creatiu d’alt valor competitiu dins del sector editorial, dirigit des d’una ferma capacitat i visió innovadores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem