El Centre Oest destinarà el pressupost de lliure disposició a la dinamització

Vuit projectes presentats per les entitats es desenvoluparan durant el 2017

Organitzar activitats infantils a Can Quitèria, fer cursos monogràfics al barri, o repetir la carxofada solidària són algunes de les 8 propostes que s'executaran amb el pressupost de lliure disposició del Consell de Barri Centre Oest de Sant Cugat del Vallès. Unes propostes majoritàriament adreçades a dinamitzar el barri.

Així ho han decidit en Consell Estraordinari celebrat aquest dijous, 11 de maig. D'entre les 11 propostes fetes per les diferents entitats i associacions representades al Consell, durant la sessió s'han votat aquelles que es prioritzaven per adaptar-se al pressupost de lliure disposició, 15.000 euros.

La proposta més votada ha estat la celebració de la Festa de barri solidària. Una carxofada popular la recaptació de la qual es destina a una entitat benèfica, i que l'any passat va representar un èxit en exhaurir totes les racions. L'activitat, proposada per l'AV Centre Estació, està dotada amb un pressupost de 1.700 euros.

El Consell extraordinàri del Centre Oest s'ha celebrat l'11 de maig  FOTO: C. Caballé

A banda d'aquesta actuació, es repetiran les activitats de Nadal a Can Quitèria (3.000 euros); es programaran actuacions musicals, de poesia i dansa a places del barri o al pati de la Casa Jaumandreu (1.900 euros); es programaran concerts de música de cambra o en acústic a L'Ateneu (600 euros); es faran cursos monogràfics a diferents espais del barri, de fotografia, dansa, o altres disciplines (1.375 euros); i es potenciaran les activitats infantils a Can Quitèria coincidint amb la celebració de la Diada castellera de Sant Cugat (1.650 euros).

De la mateixa manera, es posaran més bancs a l'espai públic, a la zona de Can Mora (1.500 euros), i se senyalitzaran diferents passos de vianants amb llumetes (4.840 euros).

Les vuit propostes escollides superen el pressupost disponible, ja que sumen 16.565 euros. Amb tot, es mirarà d'ajustar al màxim els pressupostos de cadascuna d'elles per poder desenvolupar-les totes, com ha destacat la presidenta del Consell de Barri, Mayte Pérez.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem