El PSC dóna suport a les mobilitzacions dels pensionistes a Sant Cugat

Els socialistes fan costat a les demandes dels jubilats per unes pensions dignes i la seva reivindicació davant la pèrdua de poder adquisitiu

El Partit Socialista a Sant Cugat ha fet explícit el seu suport als pensionistes i jubilats que duen a terme mobilitzacions cada dilluns a la plaça de la Vila des del mes de gener, constituïts en la Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Sant Cugat fa unes setmanes, segons ha expressat la formació en un comunicat.

Des del partit han volgut fer costat a les demandes per unes pensions dignes i les seves reivindicacions per no continuar perdent poder adquisitiu. A més, criden a la mobilització que, cada dilluns, aquesta plataforma du a terme a la plaça de la Vila de la ciutat, a les 12 h, així com a les intervencions dutes a terme en els torns de participació ciutadana, durant plens municipals.

"Les pensions de tot tipus han permès continuar donant oportunitats a milions de persones perquè desenvolupessin el seu projecte de vida" han recordat des de la formació, i han fet explícita la seva aposta per polítiques públiques que facilitin l'envelliment actiu i productiu.

També indiquen que "la solució de la sostenibilitat de les pensions implica garantir un mercat laboral sòlid, amb salaris dignes", així com fomentar que la "solidaritat intergeneracional sigui el nexe de connexió" entre el treballador i el jubilat. Finalment, aposten per la cerca d'un model què mantingui el poder adquisitiu de les pensions i que augmenti progressivament les pensions més baixes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem