L'exalcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa serà la directora general de Barcelona Global

L'exalcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa substitueix a Mateu Hernández

L'exalcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa serà la directora general de Barcelona Global. Així, l'exalcadessa substituirà en el càrrec a Mateu Hernández que passrà a ser assessor de presidència. Conesa era fins ara la directora de l'Institut Català del Sol (Incasòl) després de ser-ne nomenada al setembre del 2021 i de deixar al presidència del Port de Barcloena, càrrec que va ocupar des del 2018 fins aleshores. 

La santcugatenca va ser alcaldessa de Sant Cugat des del 2010, quan l'exalcalde Lluís Recoder va ocupar el càrrec de conseller de Territori i Sostenibilitat en el govern d'Artur Mas. Així Conesa va guanyar les eleccions del 2011 amb 15 regidors i les del 2015 amb 11; i va deixar l'alcaldia pel Port de Barcelona un any abans d'acabar el mandat 2015-2019 en mans de Carmela Fortuny que va ocupar un any l'alcaldia. Conesa també va ser president de la Diputació de Barcelona des del 2015 fins el 2018. Conesa va entrar com a regidora de Sant Cugat el 1999 on va tenir diverses responsabilitats, des de serveis socials a urbanisme. Mercè Conesa és llicenciada en Dret per la UAB i especialista en Urbanisme i Ordenació del Territori. 

Què és Barcelona Global? 

És una associació privada, independent i sense ànim de lucre composta per 229 de les principals empreses, centres de recerca, emprenedors, escoles de negocis, universitats i institucions culturals de la ciutat, i més de 860 professionals amb l'objectiu de fer de Barcelona una de les millors ciutats del món per a talent i activitat econòmica.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem