contingut promocionat

https://sctradecenter.es/

L'exemple d'una empresa santcugatenca que combat el canvi climàtic

El centre de negocis SC Trade Center presenta les principals accions que porta a terme per lluitar contra l'escalfament global

Què pot fer una empresa per frenar el canvi climàtic? Al centre de negocis SC Trade Center, ubicat a Sant Cugat, s’ho prenen molt seriosament. A la societat ja no serveix el greenwashing; exigeix ​​empreses autèntiques i responsables. I per aconseguir-ho només hi ha una via: integrar el compromís. Les principals accions que porten a terme i que poden inspirar a més companyies:

  • L'any 2015 van canviar l'aire condicionat per a un sistema d'aire i aigua en un circuit tancat eliminant l'ús de gasos nocius. A més, han canviat tots els llums per a leds.
  • La seva comunitat pot trobar fonts d'aigua osmotitzada per afavorir el consum d'aigua no embotellada.
  • A totes les reunions i càterings serveixen begudes amb envàs retornable. A més, utilitzem estovalles de tela.
  • Els contenidors de reciclatge tenen paper, tòner i piles.
  • La neteja i la desinfecció de les oficines té un sistema d'aigua amb ozó, per eliminar al màxim els elements químics de les aigües residuals, els envasos de plàstic i l'exposició del contacte de les persones amb els químics.

 

I, finalment, ben aviat tindran instal·lades plaques fotovoltaiques a l’edifici.

Per a la companyia és molt important implicarse en la lluitar contra el canvi climàtic i ser un membre més de l’ecosistema. És per això que fomenten l’ús de productes km 0, formar part del dia a dia de Sant Cugat i tenir vistes en un entorn immillorable com Collserola.

Si vols començar el setembre en una nova ubicació, no dubtis en contactar amb ells. Estaran encantats d’ajudar-te.

Pots fer-ho aquí, a través de WhatsApp (+34 649 65 09 80) o per correu electrònic: sctradecenter@sctradecenter.es. Trobaran la millor solució a les teves necessitats.

  Descobreix més detalls aquí

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem