Amenabar aterra a Catalunya amb una promoció de 40 habitatges a Sant Cugat

La immobiliària basca assegura no haver notat el context polític per fer la inversió

La immobiliària basca Amenabar ha entrat en el mercat català i tirarà endavant una promoció de 43 habitatges a Sant Cugat. Concretament, els habitatges estaran situats al barri de Volpelleres. El 80% dels pisos, de dos i tres dormitoris, ja s'han venut sobre plànol i l'inici de les obres estan pendents d'una llicència.

"Estem analitzant noves inversions en l'Àrea Metropolitana de Barcelona perquè veiem que és un mercat que està funcionant molt bé", afirma el director general d'Amenabar, Enaut Saiz, en declaracions al portal especialitzat Ejeprime.

A banda de Sant Cugat, també construiran una setantena d'habitatges a la plaça de les Glòries de Barcelona. Des de l'empresa destaquen "l'alta demanda" residencial d'aquestes dues zones. Cal recordar que Sant Cugat és una de les ciutats de tot l'estat amb el preu de l'habitatge més elevat, tant en lloguer com en compra.

Amenabar va aterrar a Barcelona durant el mes d'octubre, en plena crisi política entre Catalunya i l'estat espanyol. "No hem notat gens" el context socioeconòmic de Catalunya, afirma Enaut Saiz, fent valer les xifres de vendes de les promocions de Sant Cugat i Barcelona.

De fet, les xifres de construcció a Sant Cugat s'han disparat els últims mesos, després de tocar fons durant la crisi econòmica. Durant el 2016 es van iniciar 552 habitatges, un augment del 100% respecte al 2015. I durant els primers vuit mesos del 2017, la xifra d’habitatges començats ja superava els 600, per sobre de tot el 2016.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem