Promusa gestionarà una promoció de 58 habitatges de protecció oficial a can Mates

Els pisos es construiran al barri del Turó de Can Mates dividits en dos edificis de 29 habitatges cadascun en règim de lloguer general

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el conseller delegat de l'empresa Vielsa, Santiago de Gomar, han signat un conveni que permetrà a l'empresa municipal Promusa gestionar una promoció de 58 d'Habitatges amb Protecció Oficial (HPO) en règim de lloguer general.
 

Aquesta promoció es construirà al barri del Turó de can Mates en una parcel·la de 3.000 m2 situada entre els carrers de Vallseca i Benet de Moxó. Els pisos, que es dividiran en dos edificis de 29 habitatges amb una plaça d'aparcament cadascun, s'adjudicaran mitjançant sorteig públic a través de l'empresa municipal Promusa tenint en compte els criteris propis del registre de sol·licitants d'habitatges HPO de Sant Cugat. Les obres de construcció estan previstes que comencin després de l'estiu i s'allarguin durant els pròxims 2 anys.
 

Els 58 habitatges tindran la qualificació de protecció oficial durant els 10 primers anys. Després d'aquest període, si les dues parts hi estan d'acord, el conveni permet que Promusa pugui continuar gestionant aquesta promoció 10 anys més.

L'Ajuntament ha promogut al llarg dels darrers anys, la construcció d'un nombrós parc d'habitatge públic (HPO), format per més de 460 habitatges destinats a lloguer per facilitar l'accés a l'habitatge als santcugatencs i santcugatenques. Quan acabin les obres que s'estan duent a terme actualment a la ciutat, aquesta xifra augmentarà a 643 habitatges. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem