Kronos Investment Group vol construir 300 habitatges a Can Mates

El tinent d'alcalde d'Urbanisme titlla "d'agosarat" l'anunci però considera una bona notícia que s'inverteixi a Sant Cugat

Kronos Investment Group, una firma d'inversió i desenvolupament immobiliari, ha comprat una parcel·la de 34.000 metres quadrats a Sant Cugat amb l'objectiu de construir-hi 300 habitatges. Es tracta d'un terreny situat a la zona de Can Mates, just al darrere de la zona de Boehringer. "La parcel·la és una de les últimes grans bosses de sòl a Sant Cugat", destaca la companyia al seu web.

En declaracions al TOT, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha titllat "d'agosarat" l'anunci de la companyia, ja que, en qualsevol cas, quedarien anys de tràmits urbanístics per començar a engegar el projecte. A més, fonts municipals han confirmat que Kronos no s'ha posat en contacte amb el Consistori. Tot i això, Calvet ha assegurat que durant aquest mandat s'ha d'afrontar la planificació urbanística d'aquella zona, que és "l'últim gran sector de Sant Cugat a desenvolupar".

En tot cas, Calvet ha celebrat que Sant Cugat atregui inversions: "Que firmes o empreses estiguin interessats en nosaltres són notícies que ens alegren. Això parla del nostre valor afegit". A més, ha destacat que "és un bon senyal que comencin a haver operacions de sòl", després que durant els anys de la crisi pràcticament no se'n fessin.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem