L'escola d'educació especial, en espera d'una nova ubicació

En un principi, aquest equipament havia d'anar ubicat al costat de l'escola Turó de Can Mates, però l'equip de govern vol buscar-li una altra ubicació

L'escola d'educació especial que havia d'anar ubicada al barri de Can Mates, en concret en uns terrenys contigus a l'escola Turó de Can Mates, canviarà d'ubicació, o aquesta és la intenció de l'equip de govern, que es planteja fer una reserva de sòl en aquest indret per a la construcció d'un futur institut. Així ho ha dit l'alcaldessa, Mercè Conesa, en el tradicional berenar de Nadal amb els periodistes, on ha explicat diferents projectes del govern municipal.



Conesa ha volgut remarcar que l'escola d'educació especial "continua essent una aposta" de l'equip de govern, però que s'estan estudiant altres ubicacions per a aquest equipament. En aquest sentit, l'alcaldessa ha afegit que s'està plantejant la construcció d'una nova escola de primària a Volpellers i que "dins d'aquesta proposta anirà lligada la ubicació de l'escola d'educació especial".

Tot i això, no ha volgut avançar en quins terrenys estan estudiant la construcció d'aquest equipament per a infants i joves amb discapacitat. 

 
Comentaris

Destaquem