L’Associació d’Empresaris nota poc la crisi

La darrera reunió de la junta de l’Associació d’empresaris de Sant Cugat ha servit per fer balanç del 2011 i fixar bases i reptes per l’any que ve. Com a aspectes positius de l’exercici que s’està a punt de tancar el president de l’ens Frederic Boix ha esmentat “el Clúster Farmacèutic i Cosmètic de Catalunya, la profunda col·laboració amb l’Ajuntament”.

També ha posat en valor els diversos acords que s’han tirat endavant de la mà amb les associacions d’empresaris de Castellbisbal, Cerdanyola i Rubí fruit dels quals van realitzar unes xerrades sobre finançament d’empreses. De cara el 2012 el primer repte que ha esmentat Frederic Boix és el de créixer en nombre d’associats i oferir als que ja ho són més eines de coneixement i projecció. També pretén establir un sistema que impliqui la universitat amb la investigació i l’empresa de manera més profunda i sobretot més pràctica.

Respecte el nombre d’afiliats ha reconegut una lleugera davallada i ha recordat que actualment l’Associació d’Empresaris té 140 empreses. La reunió ha acabat amb un dinar informal al Restaurant Bocca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem