L'Ajuntament presenta el pressupost 2013 en públic

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugaroles, explicarà a la ciutadania les noves arques del govern municipal

Donar a conèixer a la ciutadania les línies generals del projecte de pressupost 2013 i recollir les seves propostes i aportacions és l'objectiu de l'audiència pública que tindrà lloc aquest dilluns 22 d'octubre, a les 18:00 hores a la sala de plens de l'ajuntament. La presentació de les arques anirà a càrrec del tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, i a l'acte també hi participarà el regidor de Presidència, Relacions Institucionals i Participació Ciutadana, Francesc Carol.

L'audiència publica és obligatòria en casos de presentació de pressupostos i ordenances fiscals, dues setmanes abans de portar-se a aprovació al ple municipal, segons inclou el reglament de participació ciutadana. L'Ajuntament en fa una anualment per explicar pressupostos i ordenances fiscals.

Els veïns i veïnes de forma individual, associacions inscrites al registre municipal d'entitats, el Consell de Ciutat, els consells sectorials de districte, l'alcaldessa i l'Ajuntament, poden demanar audiència pública si ho consideren necessari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem