L'empresa de control de plagues Anticimex s'instal·larà a Sant Cugat

Té previst obrir una oficina aquest mes de juliol amb la intenció de traslladar-hi bona part de les oficines que actualment té repartides per Espanya

La companyia sueca especialitzada en el control de plagues, Anticimex, es trasllada a Sant Cugat. En un comunicat, l'empresa ha explicat que la seva voluntat és obrir una nova seu a la ciutat, aquest mes de juliol i traslladar bona part de les oficines que actualment té repartides per Espanya, confirma l'agència de notícies EFE.

Tot i que es desconeix la ubicació de la nova seu de a companyia, està previst que durant el 2014 vinguin a Sant Cugat 7 de les 18 oficines d'Anticimex. Actualment moltes empreses s'estan ubiacant al Polígon empresarial de Can Sant Joan tot i que altres zones com la de Volpelleres també podria acollir aquesta nova seu.

Amb només un any d'experiència a Espanya, durant el 2013 l'empresa ha facturat 18 milions d'euros al país. Segons el director general d'Anticimex Espanya, Josep Valls, aquests bons resultats animen a la companyia a seguir apostant per ampliar la seva presència. Es preveu créixer un 3% durant aquest 2014. A Espanya, l'empresa compta amb una plantilla de 209 treballadors i és el cinquè mercat més important en relació al volum de facturació, per darrera de Suècia, Austràlia, Itàlia i Noruega.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem