La Cambra de Terrassa s’inicia en les quotes voluntàries

Ofereixen diverses modalitats per adherir empreses amb tarifes diferents segons la mida de la companyia

La Cambra de Comerç de Terrassa ha iniciat la seva nova etapa amb la presentació de la campanya d’adhesions voluntàries, dirigida a les empreses de la demarcació. La nova iniciativa parteix del nou escenari normatiu i de voluntarietat d’adhesió de les cambres de comerç, i es caracteritza per la potenciació dels serveis directes a l’empresa. Així la Cambra se centrarà ara a facilitar que l’empresa sigui més competitiva posant un accent especial en tot el que envolta la internacionalització de les empreses.

Les opcions
Les modalitats d’adhesió voluntària estan pensades per oferir contrapartides als diferents tipus d’empreses, des d’autònoms, micro i petites empreses, fins a les grans companyies. Les categories són les següents: la “Bàsic”, pensada per a autònoms o petites i mitjanes empreses de menys de 3 anys; la “Plus”, dirigida a les petites i mitjanes empreses exportadores o a grans empreses; i la “Preferent”, que la Cambra ofereix a les empreses que vulguin esdevenir un referent dins l’entitat.

Cada modalitat està associada a un equivalent econòmic anual.
D’aquesta manera, la modalitat “Bàsic” és de 300 euros, (150 euros per a autònoms o petites i mitjanes empreses de recent creació menors a 3 anys). La modalitat “Plus” equival a 800 euros l’any i s’adreça a petites i mitjanes empreses exportadores o a grans empreses. Finalment, la modalitat “Preferent” parteix dels 3.000 euros i comporta la possibilitat d’establir un conveni de col·laboració específic amb la Cambra, que segons l’entitat comporta avantatges i notorietat afegida per a l’empresa. Per a donar a conèixer a tota l’activitat de serveis i les noves modalitats d’adhesió s’ha obert un nou lloc web informatiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem