La Xarxa de Dones Emprenedores estrena local a Sant Cugat

La Xarxa de Dones Emprenedores és una entitat que vol donar suport a l'emprenedoria femenina

La Xarxa de Dones Emprenedores ha inaugurat una nova seu a Sant Cugat del Vallès, a l'edifici de l'antic ajuntament de la plaça de Barcelona. Amb tres anys de vida, aquesta entitat santcugatenca té per objectiu impulsar projectes professionals, generar oportunitats de negoci entre les associades i donar visibilitat a les professionals de l'associació.

 

"La clau empresarial l'hem de fer en clau feminista. I que poguem dir que Sant Cugat és una ciutat femenista on poguem compartir aquesta experiència sobre la política, economia...", ha destacat l'alcaldessa Mireia Ingla, durant la inauguració de l'espai aquest 19 de setembre.

 

Per la seva banda, la presidenta de la Xarxa de Dones Emprenedores, Marta Fàbregas, s'ha mostrat molt contenta per poder "situar l'associació en el mapa finalment", destacant que l'espai a l'antic ajuntament "és un lloc emblemàtic" des d'on podran treballar "més intensament amb les sòcies i els projectes" de l'entitat.

Un dels projectes més destacats de la Xarxa de Dones Emprenedores és el Women In Person (WIP) Experiences, un congrés que se celebra anualment a Sant Cugat i que aplega el millor talent femení de Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem