Moventia estrena la seva nova seu corporativa a Sant Cugat

Moventia ja tenia una seu a Sant Cugat però l'ha traslladat a les noves oficines de l'Esclat

Moventia, empresa enfocada a la mobilitat de les persones, el procés de trasllat dins de Sant Cugat i ha inaugurat la seva nova seu corporativa. Situada a l'avinguda de Via Augusta, a l'edifici del supermercat Esclat, la companyia destaca la ubicació per estar ben comunicada amb les principals infraestrucutres, com és l'AP-7.

 

Des de Moventia destaquen que el canvi de seu també ha suposat una nova metadologia de treball, basada en la activity based office, on els professionals passaran d’estar separats per departaments a ocupar una zona comuna, sense barreres físiques ni lloc fix assignat. La voluntat és fomentar les sinergies entre els diferents equips.

 

"Aquest canvi suposa un nou model de treballar més col·laboratiu, multidisciplinari, sostenible, flexible i innovador però sobretot centrat en les persones", destaca en un comunicat l'empresa. Finalment, Moventia destaca que l'edifici disposa de la certificació ambiental amb qualificació A i que s'aprofita al màxim la llum natural

Moventia

La història de Moventia arrenca el 1923 i actualment la companyia està formada per Moventis, dedicada al transport col•lectiu i Movento, centrada en la mobilitat privada i la venda de cotxes. Transporta 110 milions de passatgers i distribueix 27.000 vehicles nous i d’ocasió del total de 17 marques que representa.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem