Ricoh amplia la plantilla amb el Pla de Garantia Juvenil

Amb aquest pla, impulsat per la Cambra de Terrassa, Ricoh ha integrat 2 programadors júniors a la seva plantilla

L'empresa Ricoh Espanya, amb seu a Sant Cugat, ha ampliat la seva plantilla amb dos programadors júniors. Aquests provenen del Pla de Garantia Juvenil, impulsat per la Cambra de Comerç de Terrassa. 

Amb aquest programa, Ricoh té per objectiu afavorir la inserció dels joves al món laboral. Així doncs, un total de 6 joves han participat en el programa de formació d'introducció a la programació en Cobol (Llenguatje Comú Orientat a Negocis) realitzat dins del mes de novembre del 2016. Els dos candidats que han superat la fase de formació amb millor valoració ja formen part de l'equip professional de Ricoh amb un contracte indefinit a jornada completa.

Fins ara, un total de 584 joves han format part del Pla de Captació del Programa de Garantia Juvenil des de l'inici del programa en el primer trimestre del 2015, fins al desembre del 2016. Un 41% dels quals s'han incorporat al mercat laboral i actualment estan treballant.

La multinacional

Ricoh Espanya és una empresa adherida al Pla de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa i està especialitzada en el desenvolupament d'equips digitals per a oficina, solucions de producció, sistemes per a la gestió de documents i serveis de tecnologies de la informació.

La multinacional ha estat incorporada en les Top 100 Global Innovators 2012 i en el rànquing Global 100 Most Sustainable Corporations in the World 2013 i forma part del Fortune500. L'empresa tecnològica té un total de 15 delegacions a Espanya amb més de 2.000 treballadors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem