Unes 200 persones reivindiquen treball per tothom en la celebració de l'1 de Maig

La manifestació convocada per l'Assemblea de Drets Socials de Sant Cugat ha recorregut el centre de la ciutat

Entre 200 i 250 persones, segons l'organització, han participat aquest 1 de Maig de la manifestació convocada per l'Assemblea de Drets Socials de Sant Cugat sota el lema "Treball, salari, drets, lluita". Una marxa per commemorar el Dia del Treballador que s'ha iniciat a les 10 hores a l'avinguda de Cerdanyola, a La Xesca, i ha finalitzat una hora després a la plaça de Lluís Millet de Sant Cugat.

Durant la marxa, de la que també han participat representants d'ERC-MES, CUP-PC i ICV-EUiA, els manifestats han entonat càntics reivindicant millores en les condicions laborals, i treball per a tothom.

S'han manifestat unes 200 persones  FOTO: C.Caballé

Com ha remarcat Oriol Sánchez, un dels portaveus de l'Assemblea, "ens hem manifestat per reivindicar treball per tothom, i un treball digne; un salari d'acord amb aquesta dignitat i que permeti a la gent viure dignament i poder desenvolupar els seus plans de vida; i en defensa dels drets socials que s'han anat retallant tots aquests anys amb l'excusa de la crisi. I no només per recuperar els que hem perdut, sinó per avançar en la conquesta de drets nous".

La marxa ha finalitzat a la plaça de Lluís Millet, on part dels participants han agafat el tren per assistir a les marxes convocades a Barcelona o Sabadell. Abans, però, s'ha llegit el manifest preparat per l'ocasió, i s'ha cantat La Internacional.

La marxa ha finalitzat a la plaça de Lluís Millet FOTO: C.Caballé

Pel que fa a la participació, des de l'organització s'han mostrat molt satisfets. "Realment estem molt contents, perquè la manifestació comença a ser un referent, després de 5 anys, per als santcugatencs. Hi ha un gruix de gent consolidat, i anem augmentant", ha remarcat Sánchez.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem